Paginakop - alles

Ervaringen online hulp

De ervaringen van deze mensen met de online hulp van Drugs onder Controle komen uit de evaluatie aan het eind van het programma.

Marco: "Ik was bang dat online hulp afstandelijk zou zijn, maar dat was het juist niet. Er was altijd respect voor me. Ook als ik eens een misstap maakte."

Sara: "Mijn begeleider is jong. Zij gaat zelf uit, en dat maakte het voor mij makkelijker. Ze snapt gewoon waarover ik het heb en de tips die ze me gaf waren echt bruikbaar."
Interview met Sara over haar ervaring met de online behandeling.

Mitchel: "Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Omdat ik zelf al meerdere stoppogingen had ondernomen, die op niets uitliepen. Bedankt voor alles!"

Maja: "Ik ben klaar met het programma en merk dat ik me echt beter voel dan daarvoor. Mijn programma heb ik uitgeprint. Ik pak het er af en toe weer bij en dat helpt me. Ik heb een paar vriendinnen die ook met drugs worstelen aangeraden om ook de cursus te volgen."

Andy: "Stoppen met drugs ging niet vanzelf. Het was niet makkelijk om te stoppen. Maar mijn behandelaar wist me steeds op het juiste spoor te houden. Ik ben echt trots op mezelf dat ik nu al twee maanden geen coke gebruikt heb. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar heb vertrouwen in de toekomst."