Paginakop - alles

Stoppen met drugs

Misschien herken je iets in verhalen van anderen. Dat kan bij jou ook verbeteren als je stopt met drugs.

Coke en relatie

Everon: "Nu ik gestopt ben met cocaïne, merk ik pas hoe snel geïrriteerd en opvliegend ik was. Ik kon niets hebben. Mijn vriendin had gelijk toen ze zei dat ik niet meer de leuke jongen was van voordat ik met coke begon. Gelukkig zag ik dat op tijd in en hebben we nog steeds een relatie".

Coke en neus

Joyce: "Door de cocaïne waren mijn neus en voorhoofdholten altijd ontstoken. Na het stoppen met coke had een medische behandeling pas succes. Daardoor is de pijn aan mijn neus nu veel minder en ik heb geen hoofdpijn meer".

XTC en depressie

Nathan: "Ik kreeg al anti-depressiva, maar dat werkte voor geen meter. Logisch, want ik gebruikte nog gewoon XTC. Toen ik stopte met XTC konden de medicijnen hun werk pas doen. Ik ben nu niet meer somber en depressief en bovendien sinds een maand zelfs medicijn-vrij".

Speed en huid

Sjoerd: "Stoppen met speed, zorgde ervoor dat mijn huid er langzamerhand weer beter uit ging zien. De puistjes en de witte kleur verdwenen. Mijn spieren waren beschadigd door het jarenlange strakstaan. Ik ben nu een jaar clean en mijn gezicht is eindelijk weer voller".

Speed en blaasontstekingen

Claudia: "Door het stoppen met speed, heb ik ook geen blaasontstekingen meer. Ik had ze aan de lopende band, echt elke keer dat ik speed gebruikte!"

GHB en Depressie

Brenda: "Na het stoppen met GHB was mijn depressie voorbij. Mijn energie was terug. De waas tussen mijzelf en de wereld om mij heen, was opgetrokken".

Herken je iets in de verhalen? Heb je andere klachten waar je vanaf zou willen? Je kunt je aanmelden voor onze online hulp om te stoppen met drugs.

Voor meer informatie over drugs ga je naar FAQ Drugs.

Voor meer informatie over de online behandeling ga je naar FAQ Behandeling.