De online hulp van Drugs onder Controle is gericht op mensen die willen stoppen met xtc, cocaïne, GHB en/of speed. Je kunt je aanmelden voor online hulp als je 18 jaar of ouder bent.

Als je wilt stoppen met drugs kun je je aanmelden voor ons online behandelprogramma. Minder drugs gaan gebruiken kan ook het doel van de behandeling zijn.

Starten

Het invullen van het aanmeldformulier kun je zien als de intake. Na het invullen van het formulier start je binnen 3 dagen met de online behandeling onder begeleiding van een ervaren behandelaar.

Als je aanmelding door ons is goedgekeurd, dan ontvang je binnen 3 werkdagen gegevens waarmee je kunt inloggen. Zodra je kunt inloggen, start de online behandeling. Als we twijfels hebben of online hulp geschikt is in jouw situatie, krijg je een reactie per mail van onze psycholoog.

Lichte hulp

Als je twijfelt of online hulp jou voldoende kan ondersteunen bij het stoppen met drugs of als je twijfelt of je hulp nodig hebt om te stoppen met drugs, dan kun je eerst advies vragen via het gratis E-consult. 

Anoniem

Sinds 2014 kun je anoniem deelnemen aan Drugs onder Controle, het gaat dan buiten je huisarts en zorgverzekering om. Veel mensen doen dat en zoeken daardoor eerder hulp. Het kost je geen geld, wij hebben subsidie gekregen waardoor dit mogelijk is.