Aanmelden

Aanmelden

De online hulp van Drugs onder Controle is gericht op mensen die willen stoppen met xtc, cocaïne, GHB en/of speed. Je kunt je aanmelden voor online hulp als je 18 jaar of ouder bent.

Om je aan te melden maak je een account via onderstaande link. Je hoeft alleen een nickname/aanspreeknaam en geldig e-mailadres in te vullen en je maakt een wachtwoord aan. Je krijgt vervolgens een e-mail van NewHealth Collective (dat platform gebruiken wij) om je e-mailadres te bevestigen. Daarna kun je inloggen.

Anoniem of niet?

Sinds 2014 krijgen wij subsidie om de online behandeling aan te bieden aan mensen die anoniem willen blijven. Deelname gaat dan buiten huisarts en zorgverzekering om en kost geen geld. Daardoor is de drempel lager en dat zorgt ervoor dat mensen zich eerder aanmelden voor hulp.

Als anonimiteit geen voorwaarde voor je is om hulp te zoeken, ga dan naar je huisarts en bespreek welke hulp je bij jou in de buurt kunt krijgen, dan zal je huisarts je doorverwijzen naar een andere vorm van hulp.

Aanmelden

Wil je graag anoniem blijven en online hulp? Maak dan een account aan. Daarna kom je direct op je persoonlijke startpagina van NewHealth Collective (NHC). Je ziet daar "Aanmelden Drugs onder Controle".

Klik daarop en vul de hele vragenlijst in. Klik onderaan op "aanmelding versturen". Een psycholoog beoordeelt op basis van je gebruik en je klachten of je in aanmerking komt voor een online behandeling.

Binnen een week krijg je een reactie. Hiervan krijg je melding per e-mail. Je logt in om de reactie te kunnen lezen. Als je toegelaten wordt tot onze hulp zetten we de module Drugs onder Controle op je op startpagina.

​​​​​​​Dringend advies: probeer een andere naam te bedenken dan Anoniem, omdat het voor onze behandelaren anders lastig is om alle anoniemen uit elkaar te houden.

Lukt er iets niet of heb je een vraag? Mail naar contact@brijder.nl