Aanmelden

Aanmelden

De online hulp van Drugs onder Controle is gericht op mensen die willen stoppen met drugs zoals: xtc, cocaïne of speed en die niet dagelijks gebruiken.
Je kunt je aanmelden voor online hulp als je 18 jaar of ouder bent.

Om je aan te melden maak je een account aan via onderstaande link. Je hoeft alleen een nickname/aanspreeknaam en geldig e-mailadres in te vullen. Je krijgt vervolgens een e-mail van NewHealth (dat platform gebruiken wij) om je account te bevestigen. Daarna kun je inloggen en de vragenlijst invullen.

Anoniem of niet?

Sinds 2014 krijgen wij subsidie van Zorginstituut Nederland. Daardoor kunnen wij de online behandeling aanbieden als je anoniem wilt blijven. Deelname gaat dan buiten je huisarts en zorgverzekering om en het kost je geen geld. Daardoor is de drempel lager en dat zorgt ervoor dat mensen zich eerder aanmelden voor hulp. Als je vroeg hulp krijgt, is een lichte vorm van hulp meestal genoeg. Bovendien voorkomen we daarmee dat klachten en problemen verergeren. 

Als anonimiteit geen voorwaarde voor je is om hulp te zoeken, ga dan naar je huisarts en bespreek welke hulp je bij jou in de buurt kunt krijgen. Dan verwijst je huisarts je door naar een andere vorm van hulp.

Aanmelden

Wil je graag anoniem blijven en online hulp? Maak dan een account aan. Daarna kom je direct op je persoonlijke startpagina van NewHealth. Je ziet daar "Aanmelden Drugs onder Controle".

Klik daarop en vul de hele vragenlijst in. Klik onderaan op "aanmelding versturen". Een psycholoog beoordeelt op basis van je gebruik en je klachten of je in aanmerking komt voor een online behandeling.

Meestal krijg je binnen een week een reactie. Hiervan krijg je melding per e-mail. Je logt in om de reactie te kunnen lezen. Als je toegelaten bent voor onze hulp, dan staat de module Drugs onder Controle op je startpagina.

Verzoek: probeer een andere naam te bedenken dan Anoniem, want het is voor onze behandelaren lastig om alle anoniemen uit elkaar te houden.

Lukt er iets niet of heb je een vraag? Mail naar contact@brijder.nl